Next generation meter system

The Next

Generation
Taximetersystem

Modern design

On Android


Neste generasjon taksametersystem er allerede under utvikling. I nær fremtid vil Au2Pc erstattes av en Android nettbrettløsning. Ved å velge en applikasjonsløsning oppnår vi flere fordeler;  lavere hardwarekostnad, raskere montering og bedre brukervennlighet.

APPLIKASJON

Vår mobilapplikasjon gir sjåføren, på en brukervennlig og oversiktlig måte, den informasjon som kreves for å ta gode beslutninger, både i form av kundeservice og inntjening. Via Blutooth kommuniserer applikasjonene med taksameteret og kortleseren. Den samler all  tilgjengelig informasjon, presenterer det til sjåføren og kommuniserer informasjonen tilbake til OTT.

 

ANDROID

Vår mobile applikasjon kjører på standard android nettbrett. Dette åpner for et prisnivå på mobil maskinvare som ikke har vært sett før i drosjenæringen, noe som reduserer kostnadene for våre kunder. Dessuten får våre kunder alle fordelene ved den enorme forskningsinnsatsen som går inn i å utvikle androidbaserte nettbrett. Når nettbrettet blir utdatert er det enkelt å oppgradere. Vi sørger for at programvaren utvikles for å kunne dra nytte av de nyeste funksjonene i maskinvaren, og at nettbrettet kan kommunisere sømløst med OTT og enhetene i din bil (for eksempel taksameteret og kortterminalen).

 

FUNKSJONSRIKT

Vi setter vår ære i å utvikle nye funksjoner som kan bidra til å optimalisere virksomheten for brukerne av våre taksametersystemer. Ved å utvikle i androidplattformen har vi tilgang til alle grunnleggende tjenester som forventes av moderne brukere. Disse inkluderer avanserte kart- og navigasjonsapplikasjoner.

    Nøkkelfunksjoner

  • Android
  • Lav kostnad
  • Brukervennlig
  • Bluetooth kommunikasjon
  • Enkel montering
  • Rimelig og enkel oppgradering