Taksametersystem

Au2Pc kombinert med Au2Tax ,printer og kortleser er det mest brukte taksametersystemet i Norge i dag. Gjennom 25 års bruk og utvikling har systemet vist seg å være både lønnsomt, brukervennlig og driftssikkert. Utviklet for å tåle tøffe nordiske forhold.


Au2Pc

Au2Pc er en moderne PC som er utviklet til bruk i bil og for å tåle tøffe nordiske forhold. Au2Pc kombinert med en velutviklet taksameterapplikasjon gjør denne til et meget godt taksameter til alle typer taxidrift.

Det er stilt strenge krav til komponentene under utviklingen av Au2Pc for å tåle det tøffe miljøet og temperatursvingningene man kan oppleve i en bil i Norge. Au2Pc kan kombineres med GPRS eller VHF for overføring av data, og er også kompatibel med deler av utstyret som benyttes mot den forrige generasjons taksameter Com2100.


Au2Tax

Au2Tax er et avansert MID godkjent taksameter som er utviklet for å fjernstyres av Au2Pc og våre fremtidige display. I likhet med all vår hardware er Au2Tax utviklet for å tåle tøffe nordiske forhold. Au2Tax kombinert med Au2Pc, printer og kortleser gjør denne til et meget godt taksameter til alle typer taxidrift.

Au2Tax kan kombineres med GPRS eller VHF for overføring av data.


TPpay

TPpay er en trådløs betalingsterminal med chip- og magnetkortleser. TPpay støtter sjåførkort, eierkort, Taxicard og TT-kort i tillegg til de vanlige kreditt- og debetkort på markedet.


TPrint

En rask printer utviklet for bruk i bil og for å tåle tøffe nordiske forhold. Nå med easyload funksjon for enda enklere bruk.1991
Com 2100 Mk1
1993
Com 2100 Mk2
1994
Com 2100 Mk3
2004
Au2Pc
2011
Au2Pc
2014
Au2Pc